Vi använder Cookies för att ge dig en så bra upplevelse som möjligt.
IK Sätra
Innebandy
DJ17
Återblick på säsongen 17/18 och framtidsplaner
2018-04-18 11:15
Ett glatt gäng efter vinsten mot Falun i sista seriematchen i Novahallen, Gavlehov.

Då har säsongen 17/18 avslutats. En rolig, men väldigt tuff säsong där vi lärt oss mycket. Efter att slagit ihop två lag, lärt känna varandra och börjat bygga upp ett spel tillsammans drog säsongen igång. Det visade sig att motståndet blev tuffare än vi väntat oss. Det var flera lag med spelare som spelat betydligt fler och hårdare matcher än de flesta av våra spelare.

Men vi har jobbat vidare med det vi tror på och till slut nått dit vi vill. I säsongens två sista matcher visar vi vad vi kan, framför allt i sista matchen mot Falun där försvarsspelet satt riktigt bra. Vi försvarar oss mot ett lag som är förstärkt med ett större antal Damspelare, där vi arbetar ihop över hela banan, för varandra som ett lag, oavsett position. Riktigt kul att äntligen få utdelning för vårt slit, där alla spelar otroligt bra innebandy, hela vägen från målvakt, back, center och upp till forward!

Nu laddar vi om till nästa säsong där planeringen redan är i full gång. Vår ambition är att ge spelare möjlighet att utvecklas i sin takt och på den nivå som individuellt passar bäst. För att möjliggöra det samarbetar vi både med GGIK Dam i Div 1 och IK Sätra F02/03, vilket fungerat väldigt bra.

Är du en spelare som är nyfiken på vårt upplägg, tveka inte att höra av dig!

Resan mot nästa säsong börjar med försäsongsträning redan i maj, så se till att vara med redan från start!


Tack för denna säsong tjejer! 


Stolta och nöjda tränare och övriga ledare