SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Idrottsklubben Sätra
Ishockey
Här lämnar blivande NHL-backen 50 000 kronor till IK Sätra
2021-04-29 20:23

Under onsdagen blev representanter för hockeysektionen bjudna på fika hemma hos Johannes Kinnvall för att uppmärksamma de 50.000kr som IK Sätra hockey erhållit enligt ishockeyns utbildningsersättningar till moderklubben. Johannes representerade IK Sätra från hockeyskolan upp till U15.

 

Johannes Kinnvall, som fyller 24 i juli, har kommit hem en sväng till föräldrarna i Gävle efter kvalet mot Brynäs – och passade då på att personligen räcka över en check på 50 000 kronor till våra ungdomsspelare Marius Ehlin och Rasmus Holfve, 10 respektive 11 år gamla.

 

– Vi satsar ju på bredd i IK Sätra. Och det känns extra roligt att kunna visa att det finns andra vägar att gå, som Johannes gjort, även om man inte kommer med i Brynäs direkt, även om det är dit många siktar först och främst, säger Lars Lindström från Hockeysektionen.

 

 

Även Gefle Dagblad var med och gjorde en artikel som ni kan läsa här (Plus artikel)

https://www.gd.se/artikel/har-lamnar-blivande-nhl-backen-50-000-kronor-till-ik-satra-jattekul-kunna-bidra