SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Idrottsklubben Sätra
Ishockey
Team 10
Dags för nedsläpp 2022/2023
2022-07-29 10:49
Det börjar närma sig uppstart för ännu en hockeysäsong och Team 10 kommer att gå på is torsdagen den 18 augusti i B-hallen, se separat kallelse.
 
Vår hemmaborg Nynäs kommer att få is vecka 38 och fram tills dess planerar vi att börja träna 1-2 gånger i veckan när skolorna startar. 
 
Under försäsongen har vi som ambition att arrangera vår egen Elias Lindholm cup lördagen 24 september samt anmäla oss till ytterligare en cup innan seriespelet börjar i mitten av oktober.
 
Även en matchcamp är inbokad söndagen 11 september i Tierp där vi tillsammans med Brynäs, Tierp och Tumba kommer att träffas och spela träningsmatcher mot varandra.
 
Då många fortfarande spelar fotboll under denna period kommer vi att göra vad vi kan för att anpassa oss därefter och som vanligt uppmuntrar vi till att prioritera sommaridrotterna så länge dessa säsonger pågår.
 
Tränare i vinter kommer att vara
Niklas Pousette
Olle Wärn
Magnus Sjölund
Marcus Dahllöf
 
Vi kommer att kalla till ett föräldramöte i september och berätta mer om säsongsplaneringen i sin helhet då vissa nyheter tillkommer när vi kliver upp i U13 gällande tex seriespel och sekretariat.
 
Vi önskar alla en fortsatt skön sommar!

Nyhetsarkiv