SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
IK Sätra
Idrottsförening
Conny Palm - en trotjänare har gått ut tiden
2021-02-03 20:51


Idag har vi fått veta att en av IK Sätras verkliga trotjänare, Conny Palm har gått bort efter en tids sjukdom. Conny blev 68 år.

Conny började sina insatser hos oss redan 1985 och har sedan dess alltid varit en hängiven ledare och supporter. Tror inte det finns någon som har varit aktiv i IK Sätra så länge som Conny.

Som mest hade Conny hand om 7 volleybollag och IK Sätra Volleyboll var faktiskt en säsong uppe den allra högsta divisionen för Volleyboll i Sverige.

Under alla år har Conny varit en ledare som inte bara varit aktiv i volleybollsektionen utan hade också under många år t.ex. hand om vår hallkiosk och gjorde insatser för klubben på många plan. Conny var också styrelsemedlem i vår huvudstyrelse ända in det sista.

Vi kommer alla att sakna Conny. Han var en figur som alltid fanns runt vår Arena Träffen och liksom var en del av IK Sätra.

Hoppas du har det fint där uppe i Volleybollhimlen Conny, vi vet att du alltid hejar på oss, oavsett vilket lag eller sport det gäller.

Tack för allt

IK Sätra