SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Idrottsklubben Sätra
Ishockey
Välkommen till IK Sätra Ishockey

Grundad

1958

 

 
Arena
Nynäshallen, Gavlerinken

 

Telefon

 

Kansli 026-12 05 12

 

 

Matchställ Röd/Grön (Vit/svart)

 

E-post

 

ishockey@iksatra.se

   
Bankgiro 5703-7889

Organisationsnummer   

885000-5755
Nu är anmälan till hockeyskolan öppen
2023-07-06 10:38

Tre Kronors Hockeyskola

är namnet på Svenska Ishockeyförbundets verksamhet för de minsta. Den går ut på att under lekfulla former få fram känslan för spelet. Tanken med Tre Kronors Hockeyskola är att skapa känslan av glädje, lek, och spontanitet i blandade åldrar.

 

IK Sätra bedriver Tre Kronors Hockeyskola för tjejer och killar födda 2014 eller yngre. Vi tränar i två olika åldersgrupper, nybörjargrupp och fortsättningsgrupp.

 

* I nybörjargruppen börjar vi med hjälp av lek att lära oss åka skridskor och därefter fortsätta utvecklas med ishockeyövningar. Här får gärna föräldrar delta på isen.

 

* I fortsättningsgruppen åker barnet självständigt och vi fortsätter att utveckla skridskoåkningen i kombination med enklare ishockeyövningar och förstås matchspel.


Vår målsättning är att alla barn, tränare och föräldrar ska ha roligt och utvecklas tillsammans. Till oss är alla välkomna oavsett bakgrund eller skridskokunskap, där Glädje och Kamratskap är det viktigaste för oss.

 

Säsongsstart

Mitten av September

 

Plats:                     

Monitor ERP Arena B-hall

 

Målgrupp:             

Flickor och pojkar födda 2016 och yngre men även äldre nybörjare är förstås välkomna

  

Anmälan görs på https://trekronorshockeyskola.se/

Det är gratis att prova på och ni bestämmer er därefter om ni vill fortsätta med ishockey. Avgiften är 250 kr och gäller hela säsongen (september - mars).

 

Utrustning:

Skridskor, hjälm med galler och vantar är obligatoriskt för att vara med på isen.

Vill ditt barn prova "riktig" hockeyutrustning finns det att låna och testa innan ni köper.

Armbågsskydd, benskydd och klubba är inte obligatoriskt, men kan vara bra att ha.

Sätra spelare uttagna till Brynäs U16
2023-05-08 12:52

Hela 5st spelare från klubbens äldsta lag IK Sätra Team -08 har blivit uttagna att representera Brynäs U16 säsongen 23/24, fantastiskt. Hela laget har haft en mycket fin säsong som till slut innebar en tredjeplats och bronsmedalj.

Vi önskar dessa spelare, och resterande spelare stort lycka till i era fortsatta karriärer. Det har varit sjukt roliga 10år tillsammans.

 

Uttagna spelare:

Albin Hedlund Målvakt

Melvin Bengtsson Back

Milo McGuinness Forward

Leo Sumenkovic Forward

Mille Thunman Forward

 

// Ledarna

Stort tack för i år!
2023-04-27 16:18

Årets säsong avslutades med att vi tillsammans med vår samarbetsförening GGIK anordnade en Ledarmatch. Matchen dömdes av Axel Arnberg och Ville Hålén, födda 2008.

 

Gällande matchen så är det som vi säger i alla lag inte ett enskilt matchresultat som är det viktiga utan att alla gör sitt bästa och att vi hela tiden utvecklas tillsammans både individuellt och som lag... :)

 

Kvällen avslutades med en gemensam middag på Brödernas.

 

VI vill skicka ett stort tack till alla ledare för ert otroliga engagemang och driv! Utan er ingen verksamhet och vi hoppas alla får en välförtjänt vila innan vi börjar planera inför nästa säsong.

 

Vi önskar alla en Glad Sommar!

Sportgruppen IK Sätra

 

 

Sätraduon har hittat hem – ska lyfta Brynäs: ”Höga förväntningar”
2022-08-15 14:40
Anders Lindbäck och Johannes Kinnvall ser fram emot säsongen. Bild: Daniel Thollén

I bifogad länk finns en artikel där Gefle Dagblad uppmärksammar vår ungdomsverksamhet och där hemvändarna Anders Lindbäck och Johannes Kinnvall bla berättar om sina ungdomsår i Sätra och vår förening.

 

"IK Sätra har alltid varit en bra klubb, en jättebra förening. Bra ledare. Fokus på rätt saker. Alla fick spela och alla fick vara med. En väldigt välkomnande miljö, minns Anders Lindbäck tillbaka.

Jag minns tiden där som en väldigt bra tid. Jag har bara bra saker att säga, tillägger han"

 

Johannes Kinnvall instämmer.

– Ja, jag kan inte göra annat än att bara hålla med."

 

Roligt tycker vi förstås och hela artikeln kan ni läsa här (OBS! Plusartikel): 

Sätraduon har hittat hem – ska lyfta Brynäs: ”Höga förväntningar” – Gefle Dagblad (gd.se)

 

Även Alexander Ljungkrantz finns representerad i Brynäs IF och vi önskar alla ett stort lycka till.

Dags att anmäla till IK Sätra Hockeyskola 22/23
2022-07-07 11:04

Tre Kronors Hockeyskola

är namnet på Svenska Ishockeyförbundets verksamhet för de minsta. Den går ut på att under lekfulla former få fram känslan för spelet. Tanken med Tre Kronors Hockeyskola är att skapa känslan av glädje, lek, spontanitet i blandade åldrar.

 

IK Sätra bedriver Tre Kronors Hockeyskola för tjejer och killar födda 2014 eller yngre. Vi tränar i flera olika åldersgrupper. Vi börjar med hjälp av lek, att lära oss åka skridskor och därefter fortsätta utvecklas med ishockeyövningar.
Vår målsättning är att alla barn, tränare och föräldrar ska ha roligt och utvecklas tillsammans. Till oss är alla välkomna oavsett bakgrund eller skridskokunskap, där Glädje och Kamratskap är det viktigaste för oss.

 

Säsongsstart

Mitten av September

 

Plats:                     

Monitor ERP Arena B-hall

 

Målgrupp:             

Flickor och pojkar födda 2016 och yngre 

  

Anmälan görs på https://trekronorshockeyskola.se/

Det är gratis att prova på och ni bestämmer er därefter om ni vill fortsätta med ishockey. Avgiften är 250 kr och gäller hela säsongen (september - mars).

 

Utrustning:

Vill ditt barn "prova på" så finns det utrustning att låna. När du sedan bestämt dig behöver du hjälm med galler, halsskydd, skridskor, handskar och klubba. Armbågsskydd och benskydd är inte obligatoriska, men kan vara bra att ha.

 

Försäkring:

Samtliga deltagare är olycksfallsförsäkrade. 

Nyheter från våra lag
Det finns inga nyheter..
Nyheter från föreningen