SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
IK Sätra
Fotboll
2023-05-19 09:48

Stöttning från Alleima till IK Sätra Fotboll
Vi är tacksamma att Alleima denna säsong sponsrar vårt Ungdomsledarprogram inom IK Sätra Fotboll. Programmet fokuserar på mångfald och inkludering med effektmålet att skapa ett tryggare Sätra. Kort och gott utbildas ungdomar i ledarskap och får därefter hjälpa till som tränare i de yngre lagen.
Samtidigt som ungdomarna kan arbeta av sin deltagaravgift kan föreningen starta upp fler lag tack vare god ledarförsörjning. Med andra ord positiva effekter på många sätt genom att exempelvis bygga broar och skapa trygghet i stadsdelen Sätra.

Om Alleima
Alleima utvecklar industrier genom materialteknologi och är en ledande utvecklare och tillverkare av avancerade rostfria stål och speciallegeringar samt produkter för industriell värmning. Företaget har gjort detta i över 160 år och det är fortfarande målet och syftet för verksamheten.
Alleima drivs av en önskan att vårda, leverera och utvecklas för att främja kunderna, medarbetarna och den framtid som vi alla delar. Genom Alleimas produkter och experter inom materialteknologi, metallurgi och industriella processer hjälper dem deras kunder att bli effektivare, lönsammare, hållbarare och säkrare.

 

Både IK Sätra och Alleima ser fram emot en härlig fotbollssäsong och är mycket glada över samarbetet
Stort tack Alleima!

http://www.alleima.com

 

 

Nyhetsarkiv
Gåfotboll på Träffen!2023-05-26 14:43
Alleima Sponsor2023-05-19 09:48