SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Idrottsklubben Sätra
Ishockey
Välkomna till Sportadmin
2019-09-11 11:41

Hej!
Inför kommande säsong har vi tagit beslutet att samtliga ishockeylag inom IK Sätra/HSK:s verksamhet ska lämna Laget.se för att gå över till Sportadmin.


Denna plattform används för hemsida och app av alla övriga sektioner hos IK Sätra. Här kan man på ett enkelt sätt följa de lag som man är intresserad av och funktionerna är likvärdiga med laget.se


Hockeysektionens hemsida hittar ni här: http://www.iksatra.se/start/?ID=179152

Och sedan finns respektive lag under fliken ishockey.


Inloggning sker genom att ni begär en kod till er mailaddress som då kommer att matchas med den som finns upplagd i Sportadmin.


Under Kalender kommer alla aktiviteter och matcher för respektive lag att finnas och ni kan enkelt välja att koppla dessa till er kalender på mobil eller dator.

Instruktioner hur man gör detta finns om ni klickar på Prenumerera i vyn Kalender.


Vid ev. frågor så får ni gärna höra av er till David Holfve (Team 10)
Mail: david.holfve@gmail.com
Tel: 070-2913886


Underlag för beslutet är att de som är aktiva i andra sektioner inom IK Sätra får all information från olika sektioner  på samma plattform samt att IK Sätras kansli kommer kunna erbjuda mer stöd när det handlar om hantering av personuppgifer, faktureringar, administarion mm. Förhoppningen är att det ska minska det administrativa arbetet för våra ledare.


Vi hoppas det ska fungera bra!
Hockeysektionen