SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Idrottsklubben Sätra
Ishockey
Dags att anmäla till IK Sätra Hockeyskola 22/23
2022-07-07 11:04

Tre Kronors Hockeyskola

är namnet på Svenska Ishockeyförbundets verksamhet för de minsta. Den går ut på att under lekfulla former få fram känslan för spelet. Tanken med Tre Kronors Hockeyskola är att skapa känslan av glädje, lek, spontanitet i blandade åldrar.

 

IK Sätra bedriver Tre Kronors Hockeyskola för tjejer och killar födda 2014 eller yngre. Vi tränar i flera olika åldersgrupper. Vi börjar med hjälp av lek, att lära oss åka skridskor och därefter fortsätta utvecklas med ishockeyövningar.
Vår målsättning är att alla barn, tränare och föräldrar ska ha roligt och utvecklas tillsammans. Till oss är alla välkomna oavsett bakgrund eller skridskokunskap, där Glädje och Kamratskap är det viktigaste för oss.

 

Säsongsstart

Mitten av September

 

Plats:                     

Monitor ERP Arena B-hall

 

Målgrupp:             

Flickor och pojkar födda 2016 och yngre 

  

Anmälan görs på https://trekronorshockeyskola.se/

Det är gratis att prova på och ni bestämmer er därefter om ni vill fortsätta med ishockey. Avgiften är 250 kr och gäller hela säsongen (september - mars).

 

Utrustning:

Vill ditt barn "prova på" så finns det utrustning att låna. När du sedan bestämt dig behöver du hjälm med galler, halsskydd, skridskor, handskar och klubba. Armbågsskydd och benskydd är inte obligatoriska, men kan vara bra att ha.

 

Försäkring:

Samtliga deltagare är olycksfallsförsäkrade. 


Nyhetsarkiv
Stort tack för i år!2023-04-27 16:18
IK Sätra mössa2021-10-10 14:07